woensdag 20 augustus 2008

Vakantiegevoel

Het is er!!!! Het vakantiegevoel. Na maandagavond natuurlijk al in de stemming te zijn gebracht is het eindelijk zo ver.

Gister de kast die ik maandag heb gehaald in elkaar gezet. Altijd leuk om die Ikea meubels in elkaar te zetten. En nee, bij mij missen er nooit onderdelen, de handleiding is altijd perfect en het resultaat zoals gewenst (even afkloppen allemaal).

Gisteravond alweer heerlijk getraind (ik val in herhaling). Vanochtend met jarige job Sandra getennist, dit eindigde in de stromende regen, niet omdat we bang waren om te smelten, na een hoosbui van een kwartier was het niet echt leuk meer tennissen op een te natte baan. Dus maar iets eerder gestopt dan gepland om lekker uit lunchen te gaan.

Daarna nog even boodschappen gedaan, waarbij we weer lastig gevallen werden door een hoosbui. Langer dan een kwartier schuilen in de Aldi was voor mij geen optie, dus uiteindelijk maar onder m'n mini-plu aar de auto gelopen om de boodschappen er in te gooien en een grotere plu te pakken. Ondertussen was m'n broek wel zeiknat, van de regen uiteraard, en waren m'n voeten doorweekt. En zoals te verwachten valt ging het een later minder hard regenen.

Op naar San d'r huissie voor de verjaardagsvisite. Geprobeerd wafels te bakken. Het resultaat was in ieder geval goed van smaak. Verder geen commentaar...

Nu even voetbal kijken.

Geen opmerkingen: